Permanente make-up

Nooit meer je wenkbrauwen bijkleuren met een potlood of poeder. Nooit meer eyeliner zetten met onvaste hand. Zonder zorgen om doorgelopen make-up sporten, naar de sauna of naar het zwembad? 

Permanente make-up, oftewel blijvende make-up, is de ideale oplossing!

Verschillende permanente make-up mogelijkheden:

Ik bied diverse permanente make-up technieken aan:

  • Wenkbrauw ombre-techniek

  • Wenkbrauw hairstroke-techniek

  • Eyeliner: een lijntje in de wimperrand om een volle oogopslag te creëren of een wat bredere eyeliner met wing. 

 

Laat je verrassen door wat permanente make-up voor jou kan doen en vraag naar de mogelijkheden. 

IMG_5193goed.JPG
Permanente Make-up bij Danielle Huidspecialist

Waarom permanente make-up?

  • Bespaar veel tijd in de ochtend​

  • Altijd mooi vormgegeven, symmetrische wenkbrauwen

  • Nooit meer uitgelopen make-up

  • Er op ieder moment van de dag perfect verzorgd uitzien.

Veelgestelde vragen over permanente make-up

Welke techniek pas je toe bij het zetten van permanente make-up?


Ik maak gebruik van een drietal technieken om permanente make-up aan te brengen, waaronder: Hairstroke techniek Bij de hairstroke techniek worden kunstmatige ‘haartjes’ gepigmenteerd. Deze worden in dezelfde richting als je eigen haargroeirichting gezet. Door voldoende ruimte te laten tussen de haartjes, geeft het een luchtig en natuurlijk effect.
Ombre poedertechniek Wanneer de ombre poedertechniek wordt toegepast, oogt het alsof je wenkbrauwen heel natuurlijk zijn ingekleurd., op een poederachtige manier. Beide technieken creëren een opvulling, meer kleur en symmetrische wenkbrauwen. . Eyeliner-techniek Deze eyeliner-techniek biedt verschillende mogelijkheden in dikte en breedte. Samen bekijken we welke het beste bij jou past.
Hoe werkt een permanente make-up behandeling?


Elke behandeling start met een intakegesprek waarin we je medische gegevens doorspreken. Dan gaan we bepalen welke kleur het beste bij je past, waarna we samen de gewenste vorm kiezen en ik de ongewenste haartjes verwijder. Om hiertoe te komen, laat ik je een tekening zien van het ontwerp, die ik blijf aanpassen totdat jij helemaal tevreden bent met het ontwerp. Pas dan starten we met de behandeling.
Hoe zie ik eruit na een permanente make-up behandeling?


Permanente make-up van de wenkbrauwen geeft al direct na de behandeling resultaat. De roodheid is binnen enkele uren weg. Bij eyeliners moet je rekening houden met zwelling van de oogleden. Het verschilt per persoon hoe lang het duurt voordat de zwelling afneemt. Na de behandeling kun je gewoon autorijden of gaan werken.
Is permanente make-up bij de wenkbrauwen echt voor altijd?


Nee, permanente make-up is iets anders dan tatoeage. Het is een pigment dat aan de oppervlakte van de huid wordt ingebracht en er door de huid zelf weer uit wordt gewerkt. semipermanent is wat dat betreft een betere omschrijving. Soms zie je dames met hele harde en donkere pigmentlijnen. In dat geval is het pigment er op tatoeagediepte ingebracht. Hoe dieper het pigment zit, hoe langer het duurt voordat de huid het pgiment er uit heeft gewerkt.
Heb ik na één enkele behandeling het gewenste resultaat?


Dat verschilt is per persoon. Waar de een zeker twee intensieve behandelingen nodig heeft, heeft de ander er aan één genoeg. In het laatste geval is de tweede behandeling meer als finishing touch. afhankelijk van de pigmentafstoot - welke per huid verschillend is - zijn een of meer behandelingen nodig.
Zal het resultaat na een aantal weken veranderen?


Ja, het resultaat is - ook op kortere termijn - niet blijvend. Na een week is de kleur over het algemeen zo'n 40% lichter dan direct na de behandeling. Tijdens de nabehandeling is het weliswaar mogelijk de kleur en de vorm van de wenkbrauw nog aan te aanpassen.
Doet een permanente make-up behandeling pijn?


De behandelingen zijn niet geheel pijnloos, maar zijn prima te verdragen. Voor de zekerheid een paracetamol innemen voorafgaand de behandeling. Vanzelfsprekend zal ik altijd mijn best doen om de behandeling zo prettig en pijnloos te laten verlopen.
Hoe zie ik eruit na een permanente make-up behandeling?


Permanente make-up van de wenkbrauwen geeft vrijwel meteen het gewenste resultaat. De roodheid die gepaard gaat met de behandeling verdwijnt binnen enkele uren. Bij eyeliners moet je weliswaar rekening houden met zwelling van de oogleden. Het verschilt per persoon wanneer deze afneemt. Direct na de behandeling stap je gewoon in de auto om te gaan werken.
Ik heb ooit ergens anders permanente make-up laten zetten en wil dit nu graag bij jou laten doen. Kan dat?


Het kan voorkomen dat je wenkbrauwen of eyeliners gecorrigeerd moeten worden, omdat in het verleden een verkeerde pigmentatie is gebruikt. Daarom geldt voor een herstelbehandeling dezelfde prijs als voor een nieuwe permanente make-up behandeling. De ervaring leert dat er minimaal twee behandelingen nodig zijn om de permanente make-up te herstellen of op te frissen.
Wat mag ik wel en niet na permanente make-up?


Voorafgaand aan de behandeling ontvang je een formulier met hierop alle informatie voor na de behandeling. De belangrijkste dingen om rekening mee te houden zijn: * stel de gepigmenteerde huid drie à vier dagen niet bloot aan zon of zonnebank; ​* breng de gepigmenteerde huid drie dagen niet in aanraking met water; * breng tijdens het genezingsproces geen cosmetica aan op de gepigmenteerde gebieden. * zolang er korstjes op het behandelde gebied zitten mag je niet sporten of naar de sauna ivm transpiratie. Welke het genezingsproces kan belemmeren.

Prijslijst

Ogen (incl. nabehandeling)

Eyeliner boven in de wimperlijn 

Eyeliner boven

Eyeliner onder en boven

Eyeliner boven met wing 

Eyeliner onder en boven met wing 

 

Wenkbrauwen (incl. nabehandeling)

Wenkbrauw hairstroke/ombre

Bijwerken binnen 1 jaar 

Wenkbrauw hairstroke/ombre*

Eyeliner in de wimperlijn*

Eyeliner boven* 

Eyeliner onder en boven*

Eyeliner boven met wing*

Eyeliner onder en boven met wing* 

*deze prijzen gelden voor vaste klanten

 

€200

€260

€300

€300

€350

 

€350

€150

€100

€140

€150

€150

€150