Huidveroudering

COSMEDIX® combineert retinol in metabolische peelingen. De metabolische aard van de peeling zorgt als het ware voor een samenwerking met het natuurlijke proces van de huid. Hierdoor zal de huid er onmiddellijk gladder en stralender uitzien. Ze zal oplichten en verhelderen, waardoor de kans op ontwikkeling van pigmentverstoring vermindert.

En last but not least, de huid zal zichtbaar verjongen.

Retinol daarentegen staat bekend om zijn krachtige celvernieuwende capaciteiten. Waar retinol het celvernieuwingsproces  prikkelt, door een signaal naar de kern van de cel te sturen,

breken verbindingen tussen dode cellen af.

Het betreft twee verschillende werkwijzen die - wanneer ze worden gecombineerd - zorgen voor een synergie-effect oftewel een samenwerkingsvoordeel.

Aangetoond is dat het combineren van beiden, zorgt voor huidverbetering. 

Hoe ik te werk ga 

Waar gestart wordt met het zogeheten Level-programma, is het essentieel om de huid hierop voor te bereiden, alvorens het programma effectief te kunnen starten. Belangrijk is om de huid 10 tot 21 dagen thuis voor te behandelen, waarna zal worden gestart met de Level 1-peeling met retinol.  

In deze behandeling werkt COSMEDIX® met chiraal gecorrigeerde ingrediënten, waarmee de diepere huidlagen worden bereikt. Met resultaat! Retinol werkte niet eerder zo krachtig zonder nadelige effecten.  

Je zult ervaren dat de producten van COSMEDIX® zeer krachtig zijn en de neveneffecten minimaal. Je huid zal er elke dag beter gaan uitzien. 

Voorbeeld huidveroudering - Huidverbeteringsbehandelingen bij Danielle

Wil je een proefkit aanvragen om je huid voor te bereiden op een COSMEDIX® behandeling?

Stuur dan een mailtje naar info@daniellehuidspecialist.com

of gebruik de chatfunctie rechts onderin deze pagina!

Prijslijst

Cosmedix

Intake gesprek

Level 1 peeling 

Level 1 peeling + Retinol

Level 2 peeling + Retinol

Bindweefselmassage 

30 min. 

60 min.

60 min.

60 min.

30 min.

Gratis

€85

€95

€125

€37,50