Kennismaking

Veel gestelde vragen zoals; Wat voor huidtype heb ik? Hoe gaat het nu echt met de conditie van mijn huid? Hoe krijg ik die zwarte puntjes van mijn neus? Is er onderhuids een verklaring te vinden voor mijn huidprobleem?

Bij iedereen hoort een persoonlijk advies, speciaal voor jou samengesteld. Tijdens de eerste afspraak vind ik het belangrijk om jouw wensen goed te bespreken en je huid nauwkeurig te bekijken en analyseren. We bespreken waar jij tegenaan loopt en benoemen wat je doelen op dit moment zijn. Aan de hand daarvan ontvang je van mij een persoonlijk behandel-, product, voeding- en levensstijladvies. Zo weet je precies wat ik voor jou kan betekenen en waar jij aan toe bent.

Welke eerste gezichtsbehandeling kan ik het beste inplannen?

Stoor jij je misschien aan het volgende:

Acne, pigmentvlekken, huidveroudering, grove poriën of misschien een extreem rode of droge huid, dan zullen we in alle gevallen starten met een intake

Dit kan in combinatie met een afgestemde gezichtsbehandeling. Kies dan bij het online inplannen voor Intake + Huidbehandeling op maat of neem contact op om te bespreken of een direct aansluitende gezichtsbehandeling voor jou zinvol is of dat ik in jouw geval iets anders adviseer.

Bij huidproblemen is het belangrijk om al tijdens de eerste afspraak een uitgebreide intake uit te voeren. De intake is dus een absolute “must”.

Samen kijken we naar waar jij tegenaan loopt en wat je doelen zijn. Ik ben benieuwd naar de producten die jij thuis gebruikt in je huidverzorgingsroutine en bespreken een eventuele medische achtergrond en medicijngebruik. Het is belangrijk om vooraf te beoordelen welke ingrediënten we wel en welke we juist niet op je huid mogen inzetten.

De eerste behandeling is een gezichtsbehandeling waarbij jij kennis maakt met Danielle huidspecialist en Danielle huidspecialist kennis maakt met jou en jouw huid