Huidveroudering

COSMEDIX® combineert retinol in metabolische peelingen. De metabolische aard van de peeling zorgt als het ware voor een samenwerking met het natuurlijke proces van de huid. Hierdoor zal de huid er onmiddellijk gladder en stralender uitzien. Ze zal oplichten en verhelderen, waardoor de kans op ontwikkeling van pigmentverstoring vermindert.

En last but not least, de huid zal zichtbaar verjongen.

Retinol daarentegen staat bekend om zijn krachtige cel vernieuwende capaciteiten. Waar retinol het celvernieuwingsproces prikkelt, door een signaal naar de kern van de cel te sturen, breken verbindingen tussen dode cellen af.

Het betreft twee verschillende werkwijzen die – wanneer ze worden gecombineerd – zorgen voor een synergie-effect oftewel een samenwerkingsvoordeel.

Aangetoond is dat het combineren van beiden, zorgt voor huidverbetering.

Hoe ik te werk ga bij huidveroudering

In deze behandeling werkt COSMEDIX® met chiraal gecorrigeerde ingrediënten, waarmee de diepere huidlagen worden bereikt. Met resultaat! Retinol werkte niet eerder zo krachtig zonder nadelige effecten.

Je zult ervaren dat de producten van COSMEDIX® zeer krachtig zijn en de neveneffecten minimaal. Je huid zal er elke dag beter gaan uitzien.

Behandelingen voor Huidveroudering

Intensieve peeling behandeling
45 min.
87,50,-
Bindweefselmassage
30 min.
37,50,-
Dermapen behandeling
60 min.
120,-
Huidbehandeling op maat
90 min.
97,50,-
Coagulatie behandeling
30 min.
30,-