Acne

Er bestaan verschillende vormen van Acne

De meest voorkomende vorm is de acne vulgaris, beter bekend als jeugdpuistjes. Acne is een huidaandoening die in meer of mindere mate uiterlijke en psychosociale problemen geeft. De mate waarin de acne voorkomt, wisselt in hevigheid. in het meest gunstige geval blijft het bij wat puistjes in het gezicht. In het andere geval uit het zich in een uitgebreide aandoening met puistjes en verstoppingen die niet enkel in het gezicht voorkomen, maar ook op de rug en de schouders. Hoewel de term ‘jeugdpuistjes’ anders doet vermoeden, komt acne ook voor bij volwassenen.

Hoe ontstaat acne?

Het ontstaan van acne wordt veroorzaakt door verstopping van de talgklier. Onder invloed van hormonen, stress en eetgewoontes, kan deze verstopping zich verder ontwikkelen tot ontstekingen.

Hoe ik te werk ga bij acne

De laatste jaren zijn er veel nieuwe effectieve behandelingen ontwikkeld die acne aanzienlijk doen verminderen en in de meeste gevallen laten verdwijnen. Graag laat ik je ervaren hoe jouw huid weer gezond wordt door te kiezen voor mijn behandelmethode.

Mijn behandeling en coaching richt zich op volwassenen en tieners.

Om effectief resultaat te kunnen behalen. Starten we met het achterhalen van de oorzaak. Een uitgebreid intakegesprek gaat hieraan vooraf waarbij we eetgewoontes, productgebruik en externe factoren bespreken. Vanuit dit gesprek starten we met een plan van aanpak. Deze aanpak kan bestaan uit het aanpassen van leefgewoontes en thuis gebruik van producten.

​Met de juiste behandeling en ondersteunende thuiszorg, krijgt je huid de kans weer in balans te komen. Na een intensieve thuisverzorging en behandeling, afgestemd is op jouw huid, verdwijnt acne in de meeste gevallen helemaal. Resultaten zijn al binnen vier weken zichtbaar!

 

Huidverbeteringsbehandeling vergoed door zorgverzekering?

Ik ben aangesloten bij diverse zorgverzekeraars. De aanvullende verzekeringen vergoeden behandelingen voor acne en rosacea.

Behandelingen voor Acne

Acne gelaat
30 min.
37,50
Acne behandeling
30 min.
37,50
Acne behandeling
45 min.
57,00
Acne intensieve peel
45 min.
87,50

Resultaat van een Acne behandeling.

Maak afspraak

Behandelingen voor Acne

Kruidenpeeling

Dankzij de biologische kruiden peeling wordt het zuurstofgehalte van de huid geboost.

Bekijk Kruidenpeeling