Bindweefselmassage

Een effectieve massage welke direct je huid verbeterd. 

 

Gezond bindweefsel is belangrijk. Het zorgt ervoor dat jouw huid er stralender en gladder uitziet. Wanneer we ouder worden of onze hormoonhuishouding verandert, verandert ook de kwaliteit van ons bindweefsel. Hierdoor krijgt het verouderingsproces van de huid meer kans waardoor er verklevingen in de huid ontstaan.

 

De bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, verbetert de huidstructuur, waardoor verklevingen verminderen en ons bindweefsel verstevigt. Bij een slechte doorbloeding kunnen lijntjes, verslapping, irritaties, acne en verklevingen ontstaan. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid in staat om collageen en elastine aan te maken. Maar ook om voedingstoffen op te nemen, waardoor de conditie van de huid aanzienlijk verbeterd. 

 

Door de spieren en weefsels in ons gezicht te masseren versterken en verbeteren we de gezichtscontouren. De bindweefselmassage geeft je huid op deze manier een natuurlijke en daardoor gezonde lift

Effecten van bindweefselmassage

-   verbetering van de huidconditie

-   een egalere, gladdere huid

-   stimulatie van de huiddoorbloeding 

-   opheffing van verkleving en irritaties

-   versteviging van bindweefsel

-   bevordering van de celdeling

Wanneer je last hebt van een rest acne of onrustige plekjes op de huid welke telkens terugkeren. Dan is de bindweefselmassage ook zeker iets voor jou.

Twijfel je of de behandeling geschikt is voor jouw huid?

 

Neem gerust contact met me op via 0629313910, 

info@daniellehuidspecialist.com

of gebruik de chatfunctie rechts onderin deze pagina!

IMG_3067bw.jpg

Prijslijst

Bindweefselmassage 

30 min.

€37,50