Maak afspraak

Microneedling

Voor het verbeteren van huidverouderingsverschijnselen, pigmentvlekjes, littekens en striae.

Wat houdt een microneedling behandeling in?

Microneedling of ook wel een dermapen behandeling is een medische huidvebeteringsbehandeling waarbij minuscule kleine gaatjes in de huid gemaakt worden.

Door deze gecontroleerde wondjes in de huid te maken, word de huid gestimuleerd tot cel vernieuwing en de aanmaak van collageen en elastine bevordert. Hierdoor wordt de doorbloeding geoptimaliseerd, de huid wordt strakker, verstevigd en voelt gladder aan.

Medische microneedling is effectiever en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

Waarom microneedling?

Microneedling is een mooie behandeling voor het aanpakken van huidverouderingsverschijnselen zoals een doffe huid, verlies van stevigheid, pigmentvlekjes en littekens. Microneedling is een korte behandeling die geen heftige bijwerkingen bevat. Het stimuleert de cel vernieuwing als reactie op microschade. Het wondgenezingsproces schiet in actie. Groeifactoren komen vrij zoals de aanmaak van collageen en elastine. Werkstoffen kunnen nog beter en effectiever doordringen en de cel wordt gestimuleerd. Door deze stimulatie worden ook rimpels en lijntjes vermindert.

Wat gebeurt er tijdens de microneedling behandeling?

  • Fase 1: De huid voorbereiden door middel van een intensieve reiniging en ontvetten
  • Fase 2: Er wordt een gepersonaliseerd huidserum klaar gemaakt op basis van jouw wensen en indicaties
  • Fase 3: De behandeling met de pen. We bewegen de pen over de huid waarbij de 12 micronaaldjes minuscule verticale kleine gaatjes in de huid maken. Dit kan een licht prikkelend gevoel geven.
  • Fase 4: Na de behandeling met de pen herstellen en verkoelen we de huid door middel van een gepersonaliseerd fiber masker. Tijdens deze inwerktijd worden uw schouders en nek uitgebreid gemasseerd.
  • Fase 5: Bescherming van de huid. Gedurende de dag is het alleen toegestaan om zonnebrandcrème aan te brengen. Breng verder geen andere creme aan op de dag dat je de behandeling ondergaat omwille van steriliteit.

Prijslijst

Microneedling
30 min.
€37,50
Microneedling
45 min.
€57,50
Microneedling
60 min.
€75,00

Andere huidbehandelingen

Bindweefselmassage

Gezond bindweefsel is belangrijk. Het zorgt ervoor dat jouw huid er stralender en gladder uitziet.

Bekijk Bindweefselmassage
Coagulatie

Last van vervelende onregelmatigheden op je huid zoals verwijde bloedvaatjes, steelwratjes of verheven pigmentvlekjes? Met coagulatie kom je ervan af zonder littekens én zonder tussenkomst van een arts.

Bekijk Coagulatie