Maak afspraak

Mesoestetic

Mesoestetic is dé Nr. 1 medische huidverzorging

MESOPEEL LACTIC (30%, 40%)
Deze melkzuurbehandeling hydrateert de huid en stimuleert de celvernieuwing. De peeling is geschikt voor een gevoelige en of droge huid. Verbetering van couperose en rosacea. Verzacht striemen. De oplichtende eigenschappen zorgen ervoor dat vlekjes op de huid vervagen en de huid egaal wordt.

MESOPEEL MANDELIC (30%, 40%)
Voor de dikkere en vette huidtypes. Open porien, controleert de talgafscheiding, vette huid, oppervlakkige pigmentatie. Het verzacht oneffenheden van de acnehuid, minimaliseert fijne lijntjes en rimpels en verfijnt de huidstructuur.

MESOPEEL SALICYLIC (10%, 20%)
Vermindert de ontwikkeling van mee-eters. Sterk keratolisch en sebum regulerend effect. Zeer geschikt voor acne littekens, ontstekingen van de huid, een vette huid en acne op de rug.

MESOPEEL GLYCOLIC (20%)
Versterkt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid. Een intensieve peeling tegen het verouderen van de huid. Zeer geschikt voor acne littekens en striemen. Egaliseert de teint en brengt de weerstand van de huid op orde, stimuleert celvernieuwing en peelt de huid op effectieve wijze, waardoor lijntjes, vlekjes, grove poriën en oneffenheden worden verminderd.

MESOPEEL MELANOSTOP (30%, 40%)
De Mesopeel Melanostop is een krachtige antioxidant met depigmenterende en talg regulerende eigenschappen. Geschikt voor het behandelen van melasma, diepe en oppervlakkige pigmenvlekjes en zonnenvlekjes. Geen probleem voor hoge huidtypes mits voorbereiding. De peeling werkt ook goed op een onrustige huid. Het heeft een antibacteriële en kalmerende werking en is speciaal ontworpen voor een gepigmenteerde of doffe teint.

MESOPEEL AZELAN
De Mesopeel Azelan is een schimmelwerende, anti-bacteriele en heeft een anti-verstoppende werking. Alle vormen van acne en acne littekens kunnen behandeld worden.

MESOPEEL JESSNER
Een echte party peeling. Zorgt voor een hele mooie glow. Deze breed inzetbare peeling werkt effectief tegen anti-aging, hyperpigmentatie, oppervlakkige littekens, hormonale acne én een doffe huid.

MESOÉCLAT
De Mesoéclat is een behandeling die, vanaf de allereerste behandeling, zichtbaar resultaat geeft. Het is een intensieve huidverjongingsbehandeling dat de gesteldheid van de huid stimuleert en de veroudering van de huid bestrijdt. Deze peeling richt zich op 3 doelen het stimuleren van de helderheid, diepe hydratatie en het verzachten van fijne lijntjes en rimpels. De huid is zichtbaar jonger, gladder en egaler. De behandeling bestaat uit een kuur van vijf behandeling, verdeeld over vijf weken.

EYECON TREATMENT
De Mesoestetic Eyecon is een van de nieuwste én beste oog behandelingen voor donkere kringen, wallen, fijne lijntjes en overhangende oogleden. De behandeling bestaat uit een kuur van 6 behandelingen, waarbij een oogpeeling wordt afgewisseld met het inneedlen van een solution, door middel van microneedling. De peeling werkt op anti-aging en anti-vermoeidheidstekenen en het serum op donkere kringen en de fijne lijntjes.