Maak afspraak

Cosmelan pigmentbehandeling

De nummer 1 pigmentbehandeling wereldwijd.

Pigmentvlekken behandelen met Cosmelan

De Cosmelan behandeling is de meest effectieve én veiligste behandeling speciaal ontwikkeld tegen hyperpigmentatie. Het bevat ingrediënten die werken op de verschillende stadia van pigment. De behandeling wordt uitsluitend gegeven door huidartsen, therapeuten en huidspecialisten.

Cosmelan is een masker dat in 2 fasen op de huid wordt aangebracht en dat snel resultaat geeft. Melasma, pigmentvlekken en beschadigingen door de zon worden aanzienlijk vermindert of verdwijnen helemaal.

De behandeling met Cosmelan bestaat uit een voorbereidende peeling, een professionele behandeling uitgevoerd bij mij in de salon, waarbij het Cosmelan 1 masker aangebracht wordt. Met dit masker ga je naar huis, welke minimaal 6 uur moet blijven zitten.

Daarnaast ondersteun je de behandeling door het dagelijks gebruik van de Cosmelan 2-crème.

Wat doet een Cosmelan behandeling?

In 5 weken tijd zullen pigmentvlekken en beschadigingen door de zon of een zwangerschapsmasker aanzienlijk verminderen. Overmatige pigmentatie is een vaak voorkomend probleem en heeft verschillende oorzaken zoals huidveroudering, zwangerschap, pilgebruik, menopauze en zonnebaden zonder een zonbescherming (SPF) te gebruiken.

De Cosmelan ingrediënten werken op de verschillende fases van pigment. De ingrediënten zijn van plantaardige en chemische oorsprong. Het hoofdingrediënt Amalan vormt de basis van het Cosmelan-masker en heeft direct effect op het onderhuidse proces dat pigment vormt. Het voorkomt het tegen elkaar aan plakken van de pigmentcellen. Verder bevat het masker ingrediënten welke zorgen voor het opbleken en afvoeren van overmatig pigment.

Beste behandeling voor pigmentvlekken

Cosmelan is al meer dan 30 jaar dé behandeling voor het behandelen van pigmentvlekken of een onregelmatige huidskleur. Cosmelan is de enige behandeling wereldwijd waarmee je 95% van het diepliggend melasma kan wegwerken.

Alle producten en behandelingen zijn ISO- gecertificeerd en FDA-goedgekeurd.

Cosmelan ervaringen en mogelijke bijwerkingen

De eerste twee dagen na de behandeling is de huid rood en gevoelig zijn. Dat de huid licht branderig en trekkend kan aanvoelen is normaal. Het voelt aan alsof je een hele dag in de zon gezeten hebt zonder zonbescherming.

Schilferen/ vervellen van de huid na een Cosmelan  behandeling

Op de derde of vierde dag begint de huid te schilferen of te vervellen. Een week na de behandeling begint de huid er steeds glanzender en gezonder uitzien. Dit is de meest effectieve manier , die ik ken, om van je pigmentproblemen af te komen.

Andere huidbehandelingen

Coagulatie

Last van vervelende onregelmatigheden op je huid zoals verwijde bloedvaatjes, steelwratjes of verheven pigmentvlekjes? Met coagulatie kom je ervan af zonder littekens én zonder tussenkomst van een arts.

Bekijk Coagulatie