Maak afspraak

Cosmedix

Groen & Schoon

Cosmedix bevat geen agressieve en irriterende ingrediënten waaronder minerale oliën, vaseline, sulfaten en kunstmatige kleur- en geurstoffen. Dit merk is geheel dierproefvrij en goedgekeurd door de Personal Care Products Council (PCPC) en de FDA.

Inclusief & vertrouwd.

Iedere huid is belangrijk en moet verzorgd worden met de zachtste en effectiefste ingrediënten op een luxueuze en ontspannen manier.

Daarom zijn deze producten ontworpen om met een huid samen te werken en niet tegen. Of je je nu irriteert aan overmatige pigmentatie, donkere kringen onder je ogen, acne, roodheid, gevoelige huid, fijne lijntjes of dehydratatie. Deze producten leveren echte resultaten zonder heftige bijwerkingen.

Actieve werkstoffen van Cosmedix

COSMEDIX heeft met Nobelprijswinnende technologie een wetenschappelijk bewezen methode gevonden om hoge concentraties van deze werkzame stoffen in de producten te gebruiken, zonder dat deze de huid irriteren.

Andere huidbehandelingen

Bindweefselmassage

Gezond bindweefsel is belangrijk. Het zorgt ervoor dat jouw huid er stralender en gladder uitziet.

Bekijk Bindweefselmassage
Coagulatie

Last van vervelende onregelmatigheden op je huid zoals verwijde bloedvaatjes, steelwratjes of verheven pigmentvlekjes? Met coagulatie kom je ervan af zonder littekens én zonder tussenkomst van een arts.

Bekijk Coagulatie