Maak afspraak

Bindweefselmassage

Voordelen van gezond bindweefsel

Een effectieve massage welke direct je huid verbeterd.

Gezond bindweefsel is belangrijk. Het zorgt ervoor dat jouw huid er stralender en gladder uitziet. Wanneer we ouder worden of onze hormoonhuishouding verandert, verandert ook de kwaliteit van ons bindweefsel. Hierdoor krijgt het verouderingsproces van de huid meer kans waardoor er verklevingen in de huid ontstaan.

Hoe werkt een bindweefselmassage

De bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, verbetert de huidstructuur, waardoor verklevingen verminderen en ons bindweefsel verstevigt. Bij een slechte doorbloeding kunnen lijntjes, verslapping, irritaties, acne en verklevingen ontstaan. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid in staat om collageen en elastine aan te maken. Maar ook om voedingstoffen op te nemen, waardoor de conditie van de huid aanzienlijk verbeterd.

Door de spieren en weefsels in ons gezicht te masseren versterken en verbeteren we de gezichtscontouren. De bindweefselmassage geeft je huid op deze manier een natuurlijke en daardoor gezonde lift

Effecten van bindweefselmassage

  • Verbetering van de huidconditie
  • Een egalere, gladdere huid
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Opheffing van verkleving en irritaties
  • Versteviging van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling

Andere huidbehandelingen

Kruidenpeeling

Dankzij de biologische kruiden peeling wordt het zuurstofgehalte van de huid geboost.

Bekijk Kruidenpeeling
Coagulatie

Last van vervelende onregelmatigheden op je huid zoals verwijde bloedvaatjes, steelwratjes of verheven pigmentvlekjes? Met coagulatie kom je ervan af zonder littekens én zonder tussenkomst van een arts.

Bekijk Coagulatie