Acne

Er bestaan verschillende vormen van acne.

De meest voorkomende vorm is de acne vulgaris, beter bekend als jeugdpuistjes. Acne is een huidaandoening die in meer of mindere mate uiterlijke en psychosociale problemen geeft. De mate waarin de acne voorkomt, wisselt in hevigheid. in het meest gunstige geval blijft het bij wat puistjes in het gezicht. In het andere geval uit het zich in een uitgebreide aandoening met puistjes en verstoppingen die niet enkel in het gezicht voorkomen, maar ook op de rug en de schouders. Hoewel de term ‘jeugdpuistjes’ anders doet vermoeden, komt acne ook voor bij volwassenen.

 

Hoe ontstaat acne?

Het ontstaan van acne wordt veroorzaakt door verstopping van de talgklier. Onder invloed van hormonen, stress en eetgewoontes, kan deze verstopping zich verder ontwikkelen tot ontstekingen. 

Hoe ik te werk ga bij acne 

De laatste jaren zijn er veel nieuwe effectieve behandelingen ontwikkeld die acne aanzienlijk doen verminderen en in de meeste gevallen laten verdwijnen. Graag laat ik je ervaren hoe jouw huid weer gezond wordt door te kiezen voor mijn behandelmethode.

 

Mijn behandeling en coaching richt zich op volwassenen en tieners.

Om effectief resultaat te kunnen behalen. Starten we met het achterhalen van de oorzaak. Een uitgebreid intake gesprek gaat hieraan vooraf waarbij we eetgewoontes, productgebruik en externe factoren bespreken. Vanuit dit gesprek starten we met een plan van aanpak. Deze aanpak kan bestaan uit het aanpassen van leefgewoontes en thuis gebruik van producten. Maar een andere methode is de huid voorbereiden op het zogeheten Level-programma - een peelingprogramma speciaal om de acne te verwijderen.

Met de juiste behandeling en ondersteunende thuiszorg, krijgt je huid de kans weer in balans te komen. Na een intensieve thuisverzorging en behandeling, afgestemd is op jouw huid, verdwijnt acne in de meeste gevallen helemaal. Resultaten zijn al binnen vier weken zichtbaar!

Voorbeeld Acne
Image1.jpg

Huidverbeteringsbehandeling vergoed door zorgverzekering?

Ik ben aangesloten bij diverse zorgverzekeraars. De aanvullende verzekeringen vergoeden behandelingen voor acne en rosacea.

Wil je een proefkit aanvragen om je huid voor te bereiden op een COSMEDIX® behandeling?

Stuur dan een mailtje naar info@daniellehuidspecialist.com

of gebruik de chatfunctie rechts onderin deze pagina!

Prijslijst

Cosmedix

Intake gesprek

Acné reinigen

Level 1 peeling 

Level 1 peeling + Retinol 

Level 2 peeling 

 

30 min.

30 min.

60 min.

60 min.

60 min.

Gratis

€37,5

€85

€95

€115